ELS30

1001901

Solar straat/terrein verlichting

Solar street light is een buitenlantaarn met led verlichting + zonnepaneel en accu. Deze laadt zichzelf op doormiddel van het zonnepaneel en kan daardoor overal geplaats worden. Deze professionele lamp is onderdeel van de innovatieve solar led buiten verlichtingslampen range van Epiclight. Stand-alone verlichting dat 100% op zonne-energie werkt. Een hoogwaardige actieve verlichting op basis van een gepatenteerde zonnecel-technologie dat zich onderscheidt in kwaliteit, betrouwbaarheid en robuustheid. Geen aansluitkosten en geen stroom kosten, overal te plaatsen en een zeer lange levensduur.

De lamp is voorzien van een PIR bewegingssensor, bij donker gaat de lamp branden met 500 lumen, en bij beweging flitst de lamp 30 sec met maar liefst 3000 lumen aan. ( dit kan ook uitgeschakeld worden )

Deze robuuste aluminium uitgevoerde solar led buiten lamp is ideaal geschikt voor boerderijen, industriële toepassingen, bedrijfsgebouwen, industrieterreinen, maneges, hallen, sportparken, wegen, fietspaden, buiten terreinen en de agrarische sector.

Beste montage hoogte is 4 tot 5 meter

Specificaties:

  • Led 3000 lumen maximaal, 500 lumen dim functie
  • 12 uur per nacht
  • Materiaal Aluminium + glas
  • Dimlicht met bewegingssensor
  • Li-ion batterij
Aantal Prijs
vanaf 1 st. 650.00
vanaf 4 st. 625.00
vanaf 10 st. 600.00
 650,00

Ga terug