Algemene voorwaarden

Voorwaarden in het kort

Hieronder onze voorwaarden in het kort weergegeven. Daaronder de volledige tekst van onze algemene voorwaarden.

Bestellen en betalen, ruilen en retourneren: Je doet zaken en je communiceert via de EpicLight webshop. Ook alle overige communicatie voer je met de EpicLight medewerkers van de helpdesk of middels het contactformulier op de EpicLight webshop.

Afspraken: Nadere afspraken bij koop gelden pas zodra je daarvan een schriftelijke en/of e-mailbevestiging hebt ontvangen van een van onze EpicLight medewerkers.

Aflevering of ophalen: Je kunt kiezen voor het afhalen van je bestelling bij een EpicLight dealer naar keuze of voor aflevering op een door jou specifiek gewenst adres.

Levertijd: Verzending gaat via PostNL. De Levertijd voor onze producten is 2-3 werkdagen.

Terugname: Alleen goederen in goede, verkoopbare nieuwstaat en in de originele, ongeopende verpakking, kunnen worden teruggenomen tegen de kosten van retour transport (gelijk aan de afleverkosten op uw factuur) vermeerderd met administratiekosten (5% van de factuurwaarde). Aanbiedingen en actieartikelen worden nooit teruggenomen. Terugname wordt pas mogelijk nadat het door Portazul aan jou gezonden terugname formulier door jou is ingevuld en aan ons per email retour is gestuurd. Vervolgens wordt met de transporteur een specifieke afspraak gemaakt om de goederen op te halen.

Klachten: Breuk, kleurverschil, verkeerde levering of andere bezwaren: afwikkeling uitsluitend via het contactformulier.